vädrar..


Just nu håller jag på att vädra ut mitt rum. Blir så himla fräscht då tycker jag. Skön doft och luft här. Så de inte luktar instänkt. usch de luktar så äckligt :p
Nu ska jag snart duscha bara bror min är klar!

Dröm Kläder


Ja tänkte

börja med de lite jag med. De är så många bloggar som gör de nu så vem följer inte trenden? nej, men jag ska inte görade s ofta bara tänkte göra de nu för att jag har lite tråkigt.

Äntligen helg!

Gud så skönt med helg! Dagen i skolan idag har gått bra. Vi hade slöjd idag va faktist skapligt kul. Bättre än förväntan!

ikväll ska ja nog mysa med familjen och så. Kanske upptaderar senare ikväll. Pusshej <3

YEAH MAN!

Japp. Nu är den nya bloggdesignen snart färdig. Kommer såklart göra småändringar senare men de orkar ja verkligen inte med nu! Är jättenöjd iallafall! Nu tycker jag att ni ska kika in dagligen! Ska faktist försöka sprida min blogg så mycket de går så den blir kanske lite mer känd!

Och till dagens fråga, ALLA LÄSARE MÅSTE SVARA! Vilken stad/ort kommer ni alla ifrån ? :)

woho!

yey, ni blir happy jag vet. hållersåklart som ni ser på med nya designen! Laddar pp eftersom! Men ja är ju en bloggare och jag läser givetvis andras bloggar också! Så dom här bloggarna brukar jag läsa:
Nevenarien
Sara Öhrn
Linnea Nilsson
Eva Blixman

!?

Följ min blogg med bloggkoll

bevaka mig genom bloggkoll!

Gör ni inte de tycker jag att ni verkligen ska de. Då ser ni CHOPS då ja skriver ett nytt inlägg! Smart va?

ny layout...?

JA TACK! Skulle var jätte kul att göra en nu. är jättepepp :) Börjar nog med en snart (y)

Såpbubblor^^


är min lillebror inte lite för söt. han specialliserar sig här på såpbubblor :)  

BILDDAGBOKEN.SE

Jag har såklart en Bilddagbok och vill att ni ska bevaka och kommentera den! :) Lägger upp ganska ofta där nu!
Mitt namn där är: wiktoroz
btw , här har ni en länk: http://wiktoroz.bilddagboken.se


Skolan har börjat..

Somsagt, Skolan har återigen börjat! torsdagen förra veckan small de. Då var de igång. Dom 2 dagarna var nästan bara "lek dagar" men idag började allvaret. Idag har vi haft två lektioner matte och engelska och lite mer! Vårat schema var vell ganska okej tycker ja. Lite mycket engelska på måndagar men men! Vi ska byta schema snart igen eftersom skolan har kommit på att de är "bättre" Jag kan med en viss del hålla med. Inom dryga 6 veckor har vi kanske ingen svenska. Sen dom nästa 6 veckorna kanske ingen engelska. Så vissa veckor specialliserar man sig på ett visst ämne och de är helt okej för mig!
Aja, hejs på er! :*

Strömmingsleken dag nr 1

Snart ska jag äta, sen åka till bergvik o ta bussn därifrån! Oj, nu ska ja göra mig färdig ! Hejs! :'

Visst ja, jag ska sjunga med bande ikv. Wish me lyck! :) ja vet en hel drös som ska dit å kolla! Kolla du med: runt22.30 :)

plastblommor is the shit!

Jag kan inte sköta en riktigt blomma, glömmer jämt bort att vattna dom XD så nu är de plastblommor i fönstret som gäller bara för att de ska se lite fräsht ut :POch förövrigt så älskar jag en FESTIS - smak! Päron, den är jättegod och uppfriskande!


Skolstart!

Jahap, idag va första skoldagen i en helt ny skola! De gick faktist bra :)  Vi är ju hela 30 st i min klass men de va absolut inte så stökigt som jag trodde de skulle bli och de var en lättnad.

repa!

Ska snart gå och keka hos mormor sen ta bussen in till stan för att repa med bandet tills på Strömmingsleken på fredag! FÖr dom som inte vet de så är de liksom: Marknad, karuseller och sånt där. Kul blir de!

För dom som kan ta sig till Strömmingsleken Fredag 22 augusti 22.30

De fattas en tärning!


Vill bara säga att den här boken är sjukligt BRA, nu är jag helt ärlig! jag har redn läst den en gång men lånade den av tilda för att jag vela läsa den igen för att den är så himla , himla BRA! Köp den, ni kommer inte bli missnöjd!

Nu ska jag nog läga mig och läsa ! :)

ny frilla?


Skulle vilja klippa mitt hår lite. Den härfrillan på bilden vart jag faktist nöjd med. Skulle bara vara lite längre fluffhår :)

Ny väska..

Mami köpte ny väska åt mig idag :) av märket DAKINE, gillar den jättemycket! :)


wave goodbye... DUDE!


jag älskar den låten.. vela bara säga de. de där DUDE! jag bara satt dit de. sammanfattningsvis: jaghar tråkit!

youtube

aaaw, vill bara säga att den här låten är underbar :)

Shopping!!

YEAH! imorgon ska jag åka med mami och handla kläder och shit till skolstarten! De blir asnice! :) Blir vell en del pengar.. Men ja, kläder! De kan mina pengar gå till med gott samvete :D

Hallåjsan!

Hejsan alla läsare som inte får någon mat! (jag menar blogginlägg;)) Jag har inte varit så aktiv som vanligt. men nu några dagar har de varit kasst väder och de är jättetråkigt. Men så är de inget jag kan ändra på !!

EGOFOTO!


Jag har re¨digera och  blev faktist skapligt nöjd. Nyss plockat ihop lite i rummet har jag gjort med. :)

ny header!

Snabbgjord header! Tyck vad ni vill. Jag vart faktist ganka nöjd endå. Mycket bättre en den förra iallafall :)

redigerat en massa!redigert nu ikväll. Och såklart vägrar blogg att lägga in den tredje :P

ego foto!


Satt och funderade ett tag på min blogg. Har jag för mycket egobilder? Eller för lite? Jag kom fram till att jag egentligen inte har så mycket. Själv tycker jag att på en blogg ska de vara skapligt med egofoton. Man vill se personen och skapa en blick av den som bloggar. De är min åsikt. och behöver inte vara någon annans! :)

Fotografin till tavlor?


Jag är otroligt nöjd över dessa bilder. Ni får tycka vad ni vill om att jag skryter nu. Men jag älskar dom! Men jag har en liten fråga till er! Om jag skulle framkalla och sätta in dessa bilder i ramar. Skulle de vara någt du skulle köpa och sätta upp på väggen? Jag är sugen på att föra tavlor åt mig själv av bilderna. Men någon mer kanske skulle vilja köpa?

Hjälp mig!


ååh, dom här är så otroligt snygga! viktor vill ha ! Men vilken är snyggast. Har beslutsångest! :)

jag är så glad!

Sara ska ha en så kallad kurs för mig och tildus i bloggdesign. Jag kan redan en hel del men hon kan absolut mer. Hon bor inte här. Men när hon kommer hem så blir de nog kurs. lite glad jag är eller? Då kan ni vänta er något snyggt kan jag säga :D

Och bara därför så ska ni besöka hennes blogg: www.sarahohrns.blogg.se :o)

Måste städa!

Oh, jag orkar vekligen inte städa idag. Men jag måste. Mami sa att jag läre iallafall plocka ihop lite och dammsuga. Jag får besök klockan 2 ! Men nån dålig dag får de vell bli en rejääl städning!

RSS 2.0