Bluebox.se

Fick tips av Sara om sidan BlueBox där man kan köpa en massa roliga saker. Typ som plånböcker, väskor, inredning och en massa andra stuffs. Vissa är ganska onödiga prylar men på något vis skitkula xD

Denna finns att köpa här!ja gillar IKEA!


Läre bara ha dessa prylar! Gah love them. Spotlights är ju ganska dyra. Men ja har så litet förnster i mitt rum så ja vill ha ljuus! Och då ska ja ha lite sånna! Men om man räknar ihop allt på bilden blir de: 916 kr jag är typ helt pank nu men snart blir de pengar från både jultidningar o sen får ja ju varje månad :) behöver juu inte köpa allt på en gång men spegeln ska köpas i första hand iallafall !!

två bilder..
film?

Någon som har något bra filmtips? Vill se något nytt! Skriv då en kommentar och berätta :)

Sen vill ja veta lite roliga sidor med lite snygga o tuffa stuffs på! Skriiv!!

Början till något bra!


äntligen, känner att ja börjar få tillbaka blogglusten! Så himla skönt. Har till och med fotat! Nöjd nu fortsätt så här viktor!

bloggtorka.

gah, ja har bloggtorka. de är jäättejobbigt. har sådana perioder ibland. men jaj, snart blir de bättre. har lite bilder på gång med !

Shyenaaa :D

HejHej, Kom nyss hem från skolan typ. dagen har gått bra, skönt att sluta typ 1 men bussen gick 2 så! Men aja, imrogon är de nå brännboll o orientering. Hahahahha XD

Glosboken!

Hej alla glada! Tänkte tipsa om en jättabra sida då man har läxor va! Likzom glosor, engelska, tyska, spanska, vilket språk som hellst i stort sett. Den heter: Glosboken.se  (de är en länk..)

Jag ska använda den snart igen. de är som korsord, memory o en massa annat. Man kan prata med andra som är medlem o de är jättelätt att bli medlem. Så pröva iallafall :) hejs<3

jultidningar xD

Haha, ja du ! Rubriken passar för en gångs skull in :) Jag ska ut o sälja mer jultidninar! Jag tycker de är ganska lättförtjänta pengar och man får ju roliga saker! Förra året fick ja min laptop, förr förra året Playstation 3 , ganska nice va?

Så hejs på er. Vad som händer ikväll upptaderar jag om senare...

Exprimentet jag är så arg på!!

Snälla, vad är de här?

Hela de dära BIGBEN - exprimentet gör mig galen? Måste vi veta allt om jorden och så? Måste vi veta hur joren skapades? Sen har några forskare kommit på att jorden kanske sugs in i ett stort svart hål pga det här! GAH! jag är så gymt irriterad på dehär så att jag snart spricker! Asso skolor, ungdomar får panik. Dom flesta på lektionerna sitter o kollar ut för att se om de kommer något svart! Vissa är så otroligt rädda. Varför utsätta alla för dehär? De kostade hela 44 miljoner om inte mer att bygga denna maskin. VARFÖR INTE LÄGGA ALLA DOM PENGARNA FÖR ATT HINDRA ALL MILJÖFÖRSTÖRING?

- - - - - - - -hej på er!

Vill ge er en vinkom att jag fortfarande lever! xD Ja men de är bara så att jag har bloggtorka vädret har varit kasst så inge fota har de blivit heller .. Men de kommer nog snart :) har lite fotoideer som ja ska genomföra!

Skolan....!

Sitter i skolan nu ! Ska snart ha SO! De är vell sisådär kul ibland! Yeah, juste måste berätta att jag ska på disco imorgon! I söderhamn. De börjar klockan 9 o håller på till 1 på natten! SKA BLI JÄTTEROLIGT! Aja, nu ska jag snart ha lektion. Hejdåå


So What?

gah, bästa låten just nu alltså! Så himla himla himla braaa! Ja blir helt galen så fort jag hör den! kommer hon till sverige ska jag se! Här har ni låten förresten! :D

Hallådäär!

Hej, kom nyss hem från skolan! ick bra idag somvanligt. Justja, vi knäppte skolfto idag o vi fick se dom enskilda. JA VA JÄTTEFUL! usch :''< aja, nu ska jag läsa lite bloggar sen äta hoppas jag. Är jättehungrig!


RSS 2.0