NY BLOGG! SE HIT!

Jaa, de är sant jag har ny blogg!
orkade inte med namnet och allt på denna blogg utan nu, startar jag om hela mitt m´bloggliv på nytt på:
WIKTOROZ.BLOGG.SE

börjaa!

Yes, de är sant! nu börjar jag på min nya design! ska bli ännu bättre en denna och med ännu mer roligheter och finesser! Så de är bara att vänta läsare! :)

förlåt för..

..dålig upptadering! förresten så har inte sidan funkat för mig! de har stått att den inte finns och jag har försökt flera gånger! men nu fungerar de :)

Hörstigt var de här
här är de höstigt värre! fit tkr jag (:

Gratis sms!

Sidan är great! Man får 2 sms per dag och kan samla ihop poäng/krediter och då har man fler sms :)
Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

de knakar!

Ja somsagt, de knakar i mitt huvud. Ja tänker så de knakar! och vill ni veta på vad? Min nya bloggdesign.. har lite ideer om vad jag ska göra och så. Men mycket ska bli ändrat. Kategorier och en massa sånt grejs. :) men resultatet blir nog fint :)

Halloooo!

Nu har jag äntligen gjort mattenoch tyskan ! Jättskönt men får antagligen mer läxor imorgon eller i övermorn. Jobbigt Jobbigt.  Skulle egentligen kollat på HANCOCK idag men jag orkade inte :3 Ska nog kolla på den någon annan dag. känner mig sjuk, ont i huvve, slö och hängig. Men iallafall har jag plockat ihop lite på rummet så de känns skönare att vara i de nu. De är faktist rätt skönt att vara  ett rum som är något välstädat än mitt rum i vanliga fall: kläder på golvet, tyg för fönstret, prylar på sina orätta platser och sånt. Men snart ska jag nog storstäda. och då menar jag verkligen de :)

Gratis Hemsidor.

Tänkte lägga in lite "samla poäng" sidor. Ja har kollat upp alla ja lägger ut att dom är seriösa! Med nöjda personer som har fått presentkort eller dylikt.


Ja, här har vi då Gratis Makeup. En sida för både killar och tjejer! Man samlar poäng och om man smlar tillräckligt kan man byta in dom poängen till presentkort på KICKS! Ja vill samla så ja kan köpa ny parfym. Behöver en eftersom min andra nästan är slut :) Klicka på bannern för att bli medlem. Sen har vi Gratis Kläder. Där man samlar poäng genom samma system som på Gratis Make up. Fast här då kan man byta in sina poäng till presentkort på HM eller Gina tricot. Faktist asnice juu! :)
Klicka på länken för att bli medlem...'


Höst..


wuw, nu är typ hösten här. är jätteruggigt då ja går till bussen på mornarna. Men de är rätt mysigt endå. fast ingen vinter. typ snö den 20 december och bort med den då ja kommeer hem från thailand xD

THAILAND IN JANUARY

My grandmother is a winner of money. Me and my brother, with my grandmother and my grandfather. it is going to be nice. 2 weeks in thailand. Party, shopping, chill in the pool, rich hotel and have so fucking nice. I am gonna miss you all? Dont call me so mutch because i dont gonna have so much money on my cellphone. But if you are the best in my head i am going to call you from my grandfathers phone.

9th january, 2009!

RSS 2.0