Hårspray

Jag är ju somsagt i Borlänge, Vart på Kupolen idag. Köpte hårspray, en stoooor :D Nu kanske den räcker ett litet längre tag. Ska nog dit imorgon också, på rusta och kolla lite mer i affärer. sen badhuset tror jag :)

Borlänge

Bara en snabb uppdatering: Jag är i bolränge ett litet tg och bor hos min farfar. Imorgon ska jag till Kupolen, får se om jag hittar ngt skoj :D


Reklam & Annonser

Nu är det såhär att jag ska sätta mig och läsa om hur man känar pengar på sin blogg. [eller de vert jag ju redan men liksom hur det fungerar med pengar och shit :) ] Så ikväll kanske de blir ngn annons, får se :)

En häst och en Josse


Här är då bäst Josse som rider. Hon är just nu på samma gata som mig, på stallet, På ridläger. (:

Sommarkväll


Jag älskar denna bild jättemycket. Jag vet inte om ni tycker så men jag tycker så här: När man kollar på den känns det som att man står någonstans på hawaii eller nått. (:

Flowers


Rubrikslös

Dett inlägg får heta rubrikslös. Jag kom helt enkelt inte på något. Idag kommer Rasmus och Mimmi hit. Jag ska vell gå oc möta dom vid bussen lite senare. Min laptop är lite konstig. Förut var den skitseg. Men de är ändrat nu. Men nu är det tagnenterna som knäppar sig. Även fast man trycker ibland på¨en bokstav så funkar det inte. Jag har försökt att rätta till det i alla inlägg jag skrivr från laptopen men jag vet inte om jag har hittat allt. Aja, jag hoppas att ni endå förstår vad de ska stå.

MusikTips

Här är några låtar som jag tycker jättemycke om nu.

Elefanter - Kent
Generation Ex - Kent
Giving up - Linkin park
4 minutes - Madonna feat. Justin

Om ni inte har hört någon av dessa låtar, gå in på youtube och sök.

Midsommar

Hejsan. Idag är det midsommar. Planerna för idag är vell att bara vara hemma. Kanske kollar om de är någon ute. Men jag ska äta middag med familjen och så först.

Matilda


I natt sov jag hos matilda. Vi har bara varit ute och fotografera. Bilderna kanske kommer upp senare. Men det var iallfall roligt.

Blomma


Det är så skönt att det är sommarlov. Nu ´har jag mycket tid att fotografera och få till några riktig najsa bilder. Idag har vädret faktist varit ett bra fotoväder. Inte regnat och inte heller helt strålskinande. Är det för mycket sol försvinner så mycket detaljer tycker jag :D

Angående min Blogg

Nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag har varit väldigt dålig på att blogga senaste tiden. Hemskt dålig med bilder, jaa ALLT. Men de ska det bli stor ändring på. Jag ska börja lägga in fler bilder som jag fotar. Och det är egentligen inte alls svårt. Jag fotar otroligt mycket. Men lägger inte ofta upp dom här. Men alla läsare: Viktor ska skärpa sig ! :D

Redigering


ibland känns världen allt för liten...
När man kan två vänner kan hitta varsin tvilling, på samma dag (:

S/V Droppar


En bild på lite droppar. Som jag vart ganska nöjd med.

Tältning?

Jag ska kanske till Matilda nu :) Vi ska vell fota litegrann, och vi har faktist planerat att vi kanske ska tält inatt/kväll. Jag hoppas på det iallafall. :P 

Dumma regn

Jag vill att det ska vara sol, sol och ännu mer sol. Men idag har det vell varit sisådär. Regnat lite, men inte mycket. Men inget direkt badväder. Iallafall så är det otroligt tråkigt. Men jaja, man överlever och hoppas på bättre väder :)

Designa Din Blogg

Jag tänkte bara reklamera sidan jag har lär mg de meta om hur man gör sin blogg snygg. En massa bra tips, och.. Jaja, sidan är skitbra och är värd att kännas till.rubrikslös

Jag kom verkligen inte på någon rubrik till detta inlägg. Så den får hedligt heta Rubrikslös.
Nu ska jag fixa till mer på bloggen, så den blir finig. och jag väntar på att batterierna ska ladda lite till kameran. Så ska jag försöka få till några tjusiga bilder .

Börja om på nytt

Nä, nu ska jag börja om på nytt med den här bloggen. NI får tycka vad ni vill om att jag just tog bort alla mina inlägg. Men jag ska göra en riktig design nU! Ska jobba. Den kommer inte bli klar idag. Så ni får inte tro att det ska vara snyggt just idag :D mkey?

RSS 2.0